Reacties

Heeft u een een gelegenheid op Landgoed Bergvliet gegeven of bijgewoond. Wij zouden graag van u willen weten wat u ervaring was. Zowel positieve als negatieve ervaringen, wij stellen het op prijs als u deze hier achter laat!

Reacties van onze gasten  

 
#2 Trouwfeest Samirah en Jeffrey 31-07-2013 11:41
Wij hebben ons trouwfeestin het paviljoen gevierd, echt een hele mooie ruimte. Wij zijn heel erg blij dat wij voor landgoed bergvliet hebben gekozen omdat alles perfect geregeld was. Lekkere hapjes en de bediening was ook goed en vriendelijk, dit hebben wij ook van veel gasten gehoord. Vooraf aan het feest hebben we een barbeque gedaan met lopend buffet en het eten was heerlijk!

De voorbereidende gesprekken zijn ons ook goed bevallen, er werd altijd veel mee gedacht met het regelen van ons feest.

Landgoed Bergvliet zullen wij zeker aanraden bij andere mensen die een feest willen geven want wij geven ze een 10!
Citeer
 
 
#1 Bruidspaar Henk en Willeke 29-05-2013 10:13
Ode aan trouwlocatie Landgoed Bergvliet

25 mei 2013 was voor ons een top trouwdag. Landgoed Bergvliet was voor ons de ideale locatie. Gastvrije, gezellige, Bourgondische uitstraling waar al onze gasten zich erg thuis hebben gevoeld. De verzorging was optimaal, het diner met bijpassende wijnen een streling voor de tong. Het dessert wat zij speciaal voor ons gemaakt hebben overtrof onze verwachtingen. De bediening vrolijk en vriendelijk en zeer correct. Ook veel lof van onze ceremoniemeester/doc hter over de prettige samenwerking. Het heerlijke gevoel van buiten zijn,ook als je binnen zit gaf iedereen een vrij gevoel. Onze contactpersoon Karla Pheninckx heeft ons perfect naar deze dag begeleid, geadviseerd en onze wensen waargemaakt. Dank aan dit geweldige team.

Een aanrader van de bovenste plank.

Henk Luty en Willeke van Gulck
Citeer
 

Plaats uw reactie