Wie zijn we?

Van boerderij tot uniek landgoed

Net buiten Breda, in de Vrachelse Heide, ligt het uit de dertiende eeuw stammende Landgoed Bergvliet van de gebroeders Pheninckx. Een landgoed dat in zijn historie al vele bestemmingen heeft gekend, maar waarvan in 2007 de toekomst voorgoed werd bezegeld.

Waar tot dan toe grazend vee het gezicht van de weelderige grasvlakten domineerde, verrees op ruim 60 hectare grond een prachtig landgoed met golfbaan. Tegelijkertijd, aangrenzend aan de golfbaan, ontstond een schitterend Paviljoen waarin u vanuit ons sfeervolle grand café De Schenkerij en restaurant De Proeverij een panoramisch uitzicht heeft over de prachtige natuur en sprookjesachtig verlichte vijver. In 2009 maakten we ons landgoed compleet door het zestiende eeuwse Koetshuis in ere te herstellen en te voorzien van alle hedendaagse luxe en gemak.

Hierdoor is Landgoed Bergvliet anno 2012 uitgegroeid tot de ideale locatie voor al uw feesten en partijen. Dankzij onze schitterende accommodaties, heerlijke keuken, gastvrij personeel en oog voor uw wensen wordt ook uw receptie, bruiloft, jubileum of personeelsuitje een geslaagd event.

Geldinzameling voor kinddorp Rehoboth in Afrika, met o.a. Mariska van Kolck Landgoed Bergvliet is voor alle leeftijden
De mogelijkheden op Landgoed Bergvliet zijn bijna onbegrensd! Guido Weijers heeft op Landgoed Bergvliet leren golfen van Paul Bright