Uw feest of trouwerij viert u op Landgoed Bergvliet

Feesten in Breda

Uw bruiloft viert u op Landgoed Bergvliet

Op zoek naar een feestlocatie in Breda?

De feestlocatie van Breda vindt u op slechts 10 minuten van het centrum, op Landgoed Bergvliet. Hier wordt uw gelegenheid de ultieme ervaring voor uzelf, uw familie en naaste vrienden. Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest of gelegenheid? U vindt Landgoed Bergvliet aan de rand van de Oosterhoutse bossen, met in de verte uitzicht op de Grote Kerk van Breda en op een kwartiertje van de Moerdijkbrug en Dordrecht.

Verschillende locaties op Landgoed Bergvliet kunt u afhuren voor uw feest of verjaardag. U kunt ons paviljoen paviljoen gebruiken voor uw gelegenheid, hier vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor uw feest, gelegenheid of bijvoorbeeld High Tea. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Deze ruimte kunt u huren voor iedere intieme gelegenheid.

Wilt u onze feestlocatie een keer komen bekijken? U kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk altijd binnenlopen voor een kop koffie, lunch of een diner. Vanuit Breda bent u binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet